Normal 0 21 false false false SH X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Rezultati ispita iz kolegija Instrumentalne metode analize (16.2.)
Normal 0 21 false false false SH X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:"Table Grid"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-priority:59; mso-style-unhide:no; border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid windowtext; mso-border-insidev:.5pt solid windowtext; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:HR; mso-fareast-language:EN-US;}
Student |
II parcijalni |
Ukupno/ocjena |
M.Kovač |
63 % |
77 % (3) |
M. Vukančić |
71 % |
75,5 (3) |
A.Krišto |
55 % |
74 % (3) |
K.Ratkić |
77 % |
63,5 % (2) |
K.Marušić |
72 % |
61 % (2) |
M.Malekin |
62 % |
56 % (2) |
B.Raič |
55 % |
58,5 (2) |
A.Markotić |
50 % |
53 % (2) |
D.Ramljak |
44 % |
- |
AM.Mršić |
40 % |
- |
I.Čuljak |
22 % |
- |
Lj.Kožul |
14 % (integralno) |
- |
Za položen ispit ( parcijalno ili integralno) treba ostvariti uspješnost od najmanje 50 %.
Upis ocjena i uvid u radove održati će se u utorak 21.2. u 13:00.
Studenti koji su nezadovoljni ocjenom ispit mogu polagati (integralno) na sljedećem ispitnom roku.
Položili su:
Ana Kljakić s uspjehom od 78 % vrlo dobar (4).
Ostali pristupnici nisu položili ispit zbog netočno riješenih
eliminacijskih zadataka.
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Položili su:
Mirna Grgić dovoljan (2)
Ostali studenti nisu zadovoljili
Sirovine biljanog podrijetla
Položili su.
Matea Zelenika dovoljan (2)
Ostali studenti nisu zadovoljili
Prehrambeni aditivi
Položili su:
Danijela Petričušić vrlo dobar (4)
Filip Bakula dovoljan (2)
Josipa Ćorić dobar (3)
Ostali studenti nisu zadovoljili
OBAVIJEST iz Ribarstva
Za studente III godine općeg smjera Agronomija koji su polagali pismeni ispit iz Ribarstva 15.02.2017.god.
Usmeni ispit će se održati 22.02.2017. u 9,30 sati, ukoliko student ne pristupi usmenom pismeni dio se poništava.
Prof.dr.sc. Jerko Pavličević
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875