Rezultati ispita

Normal 0 21 false false false SH X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Rezultati ispita iz kolegija Instrumentalne metode analize (16.2.)

 

 

Normal 0 21 false false false SH X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:"Table Grid"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-priority:59; mso-style-unhide:no; border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid windowtext; mso-border-insidev:.5pt solid windowtext; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:HR; mso-fareast-language:EN-US;}

Student

II parcijalni

Ukupno/ocjena

M.Kovač

63 %

77 %        (3)

M. Vukančić 

71 %

75,5         (3)

A.Krišto

55 %

74 %        (3)

K.Ratkić

77 %

63,5 %     (2)

K.Marušić

72 %

61 %        (2)

M.Malekin

62 %

56 %        (2)

B.Raič

55 %

58,5         (2)

A.Markotić

50 %

53 %        (2)

D.Ramljak

44 %

-

AM.Mršić

40 %

-

I.Čuljak

22 %

-

Lj.Kožul

14 % (integralno)

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za položen ispit ( parcijalno ili integralno) treba ostvariti uspješnost od najmanje 50 %.

Upis ocjena i uvid u radove održati će se u utorak 21.2. u 13:00.

Studenti koji su nezadovoljni ocjenom ispit mogu polagati (integralno) na sljedećem ispitnom roku.

 rezultati ispita iz Stočarstva održanog 10.2.2017.
 
Manda Radovac 1586  -  20/31 = dobar (3)
Sanja Karačić  1984     -  23/31 = dobar (3)
Dario Herceg   1985     - 23/31 = dobar (3)
Marijan Šarić   2047     - 23/31 = dobar (3)
 
Mario Jurić     1858    - 17,5/31 = dovoljan (2)
Ivana Vučić    1856    - 17,0/31 = dovoljan (2)
Marija Bebek  1849    - 16,5/31 = dovoljan (2)
 
Matej Jurić    2013      - 8/31 = nedovoljan (1)
Tea Jurić       1912      - 3/31 = nedovoljan (1)


  Položili su:

Ana Kljakić s uspjehom od    78 %      vrlo dobar  (4).


Ostali pristupnici nisu položili ispit zbog netočno riješenih
eliminacijskih zadataka.

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

 

Položili su:

Mirna Grgić  dovoljan (2)

Ostali studenti nisu zadovoljili

 

Sirovine biljanog podrijetla

Položili su.

Matea Zelenika  dovoljan (2)

Ostali studenti nisu zadovoljili

 

Prehrambeni aditivi

 

Položili su:

Danijela Petričušić  vrlo dobar (4)

Filip Bakula dovoljan (2)

Josipa Ćorić dobar (3)

Ostali studenti nisu zadovoljili

 

 

OBAVIJEST iz Ribarstva

 

Za studente III godine općeg smjera Agronomija koji su polagali pismeni ispit iz Ribarstva 15.02.2017.god.

Usmeni ispit će se održati 22.02.2017. u 9,30 sati, ukoliko student ne pristupi usmenom pismeni dio se poništava.

 

Prof.dr.sc. Jerko Pavličević

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh