Položili su:
1.VALENTINA BOŠNJAK (2)
2. ANA VUKOJA (3)
3. MARTINA KVESIĆ (4)
4.MARIO NIŽIĆ (4)
5.MONIKA DRAGOJE (3)
6.GABRIJELA PEHAR (3)
7.JOSIP KOVAČ (2)
8.ANA KREŠIĆ (2)
9.FRANJO ŠIRIĆ (2)
10.KATARINA ĆORLUKA (4)
11.IVANA PANDŽA (3)
12.ŽELJANA OBRADOVIĆ (3)
Rezultati ispita Melioracije održan 06.07.2017.
N O Zaključna
Luka Barić 2 2 2
Antun Mustapić 2 2 2
Antonela Pavlović 3 3 3
Drago Ćavar 2 2 2
Ivan Papac 2 2 2
Znanost o prehrani
Akademska godina 2016./2017.
Ispitni rok 07.07.2017.
Student
Rezultat
(X/120)
%
Ocjena
Napomena
Bakoč Milica
-
-
-
Nije pristupila ispitu
Bulić Anđelko
105,5/120
88
Vrlo dobar (4)
-
Cikojević Petra
50,5/120
42
Nedovoljan (1)
Grgić Mirna
76/120
63
Dovoljan (2)
Konta Dajana
62/120
52
Nedovoljan (1)
Ljubas Ivan
-
-
Dovoljan (2)
Položeno ranije – samo upis
Miladin Andrea
-
-
Dobar (3)
Položeno ranije – samo upis
Pavić Ivona
53/120
44
Nedovoljan (1)
Perkić Tihana
-
-
-
NPI
Raguž Katarina
61,5/120
51
Nedovoljan (1)
Topić Robert
54,5/120
45
Nedovoljan (1)
Napomene:
Maksimalan broj bodova na kolegiju je 120. Dovoljan = 72 ili više bodova; Dobar = 84 ili više bodova; Vrlo dobar = 96 ili više bodova; Izvrstan =108 ili više bodova.
Sirovine biljnog podrijetla
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875