Rezultati ispita

Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“

Diplomski studij  “Prehrambeno inženjerstvo“

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilišta u Mostaru

Koordinator modula: Prof. dr. sc. Jagoda Šušković

Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 13.06.2018.

  1. Štefica Bunoza vrlo dobar  (4)
  2. Nikolina Arapović nedovoljan (1)
  3. Mirna Grgić nedovoljan (1)
  4. Anja Kljakić nedovoljan (1)
  5. Matea Kolenda nedovoljan (1)
  6. Marija Pejić nedovoljan (1)

 

Koordinator modula:

 

Prof. dr. sc. Jagoda Šušković

                                                           

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)

Rezultati ispita, 20.6.2018.

MELISA

IBROVIĆ

Dovoljan (2)

IVAN

SABLJO

Dovoljan (2)

MATEO

ŠANTIĆ

Izvrstan (5)

VLATKA

ŽIVKUŠIĆ

Vrlo dobar (4)

 

 

Ostali studenti nisu položili ispit.

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Procesi pripreme hrane

Rezultati 2. Kolokvija, 20.6.2018.

 

MONIKA

SUTON

Izvrstan (5)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Modul: Elementi strojeva

Drugi kolokvij položili su sljedeći studenti:


1. Sara Galić 2291 13/14 (5) ukupna ocjena (5)
2. Vedrana Lovrić 2319 11/14 (4) ukupna ocjena (4)
3. Anđela Pavković 2303 11/14 (4) ukupna ocjena (4)
4. Jelena Ćorić 2297 11,5/14 (4) ukupna ocjena (4)
5. Iva Bešlić 2318 10,5/14 (3) ukupna ocjena (3)
6. Katarina Jerković 2300 11,5/14 (4) ukupna ocjena (3)
7. Nevenka Jolić 2301 8/14 (2) ukupna ocjena (2)
8. Matea Raič 2322 11,5/14 (4) ukupna ocjena (3)


Integralno su ispit položili:


1. Nikolina Biško 2279 15,5/28 (2)
2. Petra Kovač 2304 18/28 (2)
3. Gloria Pocrnja 2315 15,5/28 (2)
4. Lidija Ramljak 2307 21/28 (3)


Mostar, 19.lipnja 2018.
Predmetni nastavnik
Izv.prof.dr.sc. Davorka Šaravanja

Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 18.06.2018.

Broj indeksa

Broj bodova

2256

68

2128

0*

2190

0*

2233

28

2113

61

2123

55

2030

0*

2166

0*

*eliminacijsko pitanje nije odgovoreno

Bodovni prag: 55.

Upis ocjena i uvid u radove održat će se u petak 22.06. u 8:30.

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh