Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 03.10. 2018.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija
Rezultati iz Biokemije
Dodatni ispitni rok 9.10.2018.
Ime i prezime |
Bodovi |
Ante Mišetić |
73 |
Ivana Palac |
67 |
Mateo Radić |
65 |
Ante Marić |
63 |
Vlatka Živkušić |
62 |
|
|
Karla Akmadžić |
40 |
Katarina Raguž |
30 |
|
|
Za uspješno položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova.
Usmeni ispit i uvid u radove održat će se u četvrtak, 18. 10. 2018. u 11:30 h.
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Agronomija-Opći smjer (I godina)
Rezultati iz Biokemije, dodatni ispitni rok 9.10.2018.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Marko Bilić |
55 |
|
|
|
Student se poziva na usmeni ispit 18.10.2018. u 11:30 sati.
dr.sc. Stanislava Talić, izv.prof.
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 09. 10. 2018.
Ime i prezime |
Broj bodova |
Ocjena |
Zdravko Lasić |
26,15/50 |
Nedovoljan (1) |
Tihana Perkić |
21,5/50 |
Nedovoljan (1) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Rezultati ispita iz Biometrike održan 8.10.2018.:
1. Mirela Vidović-5,30 točnih = nedovoljan (1)
2. Nikola Ivković -4,50 točnih = nedovoljan (1)
prof. dr. sc. Zrinka Knezović
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875