Rezultati ispita

Rezultati pismenog ispita održanog dana 31.01.2019. iz kolegija Tehnološko projektiranje 2

 

Klaudija Vujica – dovoljan (2)

Mateo Šantić – dobar (3)

Ivana Soldo – dobar (3).

Ostali kandidati nisu zadovoljili.

 

Sljedeći rok je 12.02.2019. u 16 pismeni, a 13.02. u 10 usmeni. Također ako netko od ovih troje koji su položili pismeni želi izaći na usmeni ispit neka ga prijavi u ISVU za ovaj rok koji dolazi.

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Smjer: diplomskog studija BILINOGOJSTVO

Kolegij:  Mikroorganizmi I biljke

Mostar; 5.2. 2019.

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Mikroorganizmi i biljke koji je održan dana 5.2.2019.

  1. Daria Nevistić 23/30     dobar (3) usmeni ispit 6.2.2019. u 11:00
  2. Josip Jerković 10/30    nedovoljan (1)

Kriterij za ocjenjivanje:

(16-20 bodova )  dovoljan (2)

(21-24 bodova)    dobar (3)

(25 – 27  bodova) vrlodobar (4)

(28 – 30 bodova)  izvrstan (5)

nositelj kolegija:

doc.dr.sc. Višnja Vasilj

Rezultati ispita su u ISS sustavu:

 

Treća ( III ) godina Opći smjer: Ribarstvo

Prva godina ( I ) diplomski studij bilinogojstvo:Upravljanje okolišem

Druga godina ( II ) diplomski studij bilinogojstvo: Održivo upravljanje prirodnim potencijalima

 

Dana 19.02.2019. u 10,00 sati

Upis ocjena i uvid u radove

 

Prof.dr.sc. Jerko Pavličević

 

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru

Prehrambena tehnologija Kemija hrane

REZULTATI PISMENOG ISPITA

Ime i prezime

Ocjena iz seminarskog rada

Pismeni ispit

Sveukupna ocjena

Broj bodova

Ocjena

Martina Zeljko

5

34/35

5

Izvrstan (5)

Robert Topić

3

26/35

3

Dobar (3)

Klaudija Vujica

5

35/35

5

Izvrstan (5)

Matea Zelenika

5

29/35

4

Vrlo dobar (4)

Karolina Galić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Amila Voljevica

5

32/35

5

Izvrstan (5)

Ante Mišetić

3

31/35

4

Vrlo dobar (4)

Dominik Nosić

4

25/35

3

Dobar (3)

Dejan Đerić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Mateo Šantić

4

28/35

4

Vrlo dobar (4)

Ivana Soldo

5

32/35

5

Izvrstan (5)

Ante Marić

4

24/35

2

Dobar (3)


Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru

Prehrambena tehnologija Kemija hrane

REZULTATI POPRAVNOG PARCIJALNOG ISPITA

Ime i prezime

Ocjena PI_1

Popravni parcijalni ispit - 2

Prijedlog konačne ocjene

Bodovi

Ocjena

Nikolina Zovko

Vrlo dobar (4)

45/50

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

Ivana Rešetar

Dobar (3)

41,75/50

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

Ivana Oreč

Vrlo dobar (4)

40/50

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

Ivona Pandža

Dobar (3)

37/50

Dobar (3)

Dobar (3)

Ana Vukoja

Dovoljan (2)

43,9/50

Vrlo dobar (4)

Dobar (3)

Marijana Petrović

Dovoljan (2)

35/50

Dobar (3)

Dobar (3)

Željana Obradović

Dovoljan (2)

30,5/50

Dovoljan (2)

Dovoljan (2)

Mateo Radić

Dobar (3)

27,75/50

Nedovoljan (1)

Ispit

Ocjenjivanje:

  • Izvrstan: 50 – 45
  • Vrlo dobar: 44,9 – 40
  • Dobar: 39,9 – 35
  • Dovoljan: 34,9 – 30

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh