Procesi pripreme hrane.
Rezultati 1. kolokvija
|
1. kolokvij |
AMILA VOLJEVICA |
Izvrstan (5) |
KAROLINA GALIĆ |
Dobar (3) |
JOSIPA PRIMORAC |
Izvrstan (5) |
MARTINA ZELJKO |
Izvrstan (5) |
IVANA SOLDO |
Izvrstan (5) |
MATEO ŠANTIĆ |
Izvrstan (5) |
KLAUDIJA VUJICA |
Vrlo dobar (4) |
Predmet: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI
03.05.2019. g.
REZULTATI PISMENOG ISPITA
održanog 23.04.2019. (ak. 2018/19. g.)
Napomena:
U slučaju da student želi veću ocjenu na ispitu može pristupiti narednim ispitnim rokovima te pokušati ostvariti veću ocjenu.
_________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI PARCIJALNOG ISPITA održanog 29. travnja, 2019.
BODOVI
I.DIO
Mostar, 30.travnja, 2019.
Prof.dr.sc.S.Tomas
Broj indeksa |
Broj bodova |
2261 |
47 |
2235 |
E* |
2301 |
E* |
2379 |
18 |
2248 |
E* |
2380 |
18 |
2251 |
E* |
Bodovni prag: 55.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875