Rezultati ispitnog roka 15.6 iz predmeta Procesi u prehrambenoj industriji, Prehrambeno inženjerstvo i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.

Fiziologija bilja
1. Katarina Periša 6,5 (nije položila)
Ekofiziologija bilja 
 
1. Mile Šutalo 19 bodova
2. Ante Dreno 7,5 (nije položio)
3. Bojana Borovac 6 bodova (nije položila)

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 16. 06. 2020.

Ime i prezime Ocjena
Franjo Širić Vrlo dobar (4)
Iva Bešlić Dovoljan (2)
Dario Mihalj Dovoljan (2)

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh