Sveučilišta u Mostaru

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Mostar, 3. srpanj 2017.

Konačne ocjene  iz modula “MIKROBIOLOGIJA“ održan 30.6.2017. u 10:00

za studente prediplomskog studij/ Opća Agronomija

Red.

Prezime i ime

Esej (bodovi)

   Test (bodovi)

Kolokvij/ Vježbe

Ukupno bodova

Konačna ocjena

1. 

Bagarić Marija

 12

 25

 8/10

 45/50

 vrlo dobar(4)

2. 

Bakula Mario

22

11

 7/10

 40/50

 dobar (3)

3.

Dragan Burić

20

13

7/10

40/50

dobar (3)

4..

Jonlija Danijel

 24

 12

 7/10

 43/50

 vrlo dobar(4)

5.

Filip Ljubić

17

11

 7/10

 35/50

 dovoljan (2)

6.

Pavlović Kristina

 16

 10

 7/10

 33/50

 dovoljan (2)

7.

Ana-Marija Tomić

11

11

8/10

 30/50

dovoljan (2)

8.

Jako Niče

 9

 3

 7/10

 18/50

nedovoljan (1)

 

Objašnjenje bodova:

Ukupni (maksimalni) broj bodova  iznosi:  50

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na ispitu: 30 (60%) ; na kolokviju s vježbi: 6 (60%),

što iznosi 30 bodova (ili 60% od ukupno 50 bodova).

Bodovi i konačna ocjen

Do 29 bodova – nedovoljan (1); 30-35 =  dovoljan (2);  36-40 = dobar (3);  41-45=  vrlo dobar (4);  46-50 = izvrstan (5)

UPIS OCJENA I USMENI ISPIT   U SRIJEDU  5.srpnja. 2017 u 11:00.

Predmetni nastavnik i nositelj modula:  doc.dr. sc. Višnja Vasilj

Sveučilišta u Mostaru

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Mostar, 3. srpanj 2017.

Konačne ocjene  iz modula “OPĆA MIKROBIOLOGIJA“ održan 30.6.2017. u 10:00

za studente prediplomskog studij/ Prehrambena tehnologija

Red.

        Prezime i ime

1. dio (bodovi)

 2.dio  (bodovi)

Kolokvij/ Vježbe

Ukupno  bodova

Konačna ocjena

1. 

Krešić Ivan

 23/35

 23/35

 7/10

 53/80

 dovoljan (2)

2.

Marić Ante

21/35

22/35

 7/10

 50/80

 dovoljan (2)

3.

Raguž Katarina

 NPI

 NPI

 7/10

 

 

 

UPIS OCJENA I USMENI ISPIT   U SRIJEDU  5.srpnja. 2017 u 12 :00.

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70) ;

Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježbi iznosi: 10 bodova

Dovoljan (2)= 6-7 bodova; dobar (3)= 8 bodova; vrlo dobar (4)= 9 bodova; izvrastan (5)= 10 bodova

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. ispita i kolokvija iznosi:  80

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%) ; na kolokviju s vježbi: 6 (60%),

što iznosi 48 bodova (ili 60% od ukupno 80 bodova).

Bodovi i konačna ocjena:

Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlo dobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

Predmetni nastavnik i nositelj modula:  doc.dr. sc. Višnja Vasilj

OBAVIJEST STUDENTIMA

KOLEGIJ: AMBALAŽA I PAKIRANJE HRANE

 

Molim studente Andreu Miladin i Ljubas Ivana da se prijave za rok 28. 06. 2017. zbog zaključivanja ocjene iz Ambalaže i pakiranja hrane.

 

Predmetni nastavnik:

izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

 

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

 

Rezultati popravnog drugog parcijalnog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 28.06.2017. u Mostaru:

 

R. broj

Imeiprezime

Bodovi

Položilisu:

1

Vidinski Petra

17.5

2

Ispit bez imena

15.5

3

BulićAnđelko

15.0

Nisupoložili:

 

4

Perkić Tihana

10.5

5

Ibrović Melisa

9.0

 

Za prolaz je bilo potrebno ostvariti 15 bodova.

 

Preko parcijalnih ispita, ispit iz Ambalaže i pakiranja hrane položili su:

R. broj.

Imeiprezime

II parcijalni

I parcijalni

Vježbeiradnizadaci

Ukupno

Ocjena

1

Vidinski Petra

17.5

15.0

16,25

48,75

2

2

Ispit bez imena

15.5

 

 

 

 

3

BulićAnđelko

15.0

15.5

17.0

47.5

2

 

Molim studenta koji se nije potpisao da mi se javil e-mailom kako bi se mogla zaključiti ocjena:

 

Predmetni nastavnik:

izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

 

 

 

REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

(26.06.2017.)

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

Ivona Pavić

2146

24,0

69

dobar (3)

Karolina Galić

2057

25,5

73

dobar (3)

Iva Sablje

2125

30,5

87

vrlo dobar (4)

Andrija Lebedina

1920

28,0

80

vrlo dobar (4)

Milica Bakoč

2089

32,5

93

izvrstan (5)

Ana Zubac

1569

30,5

87

vrlo dobar (4)

Lora Jelić

2030

20,5

59

dovoljan (2)

Josipa Primorac

2135

33,5

96

izvrstan (5)

Katarina Raguž

2160

28,0

80

vrlo dobar (4)

Ivan Krešić

1940

20,5

59

dovoljan (2)

Klaudija Vujica

2093

29,5

81

vrlo dobar (4)

Andrea Miladin

2109

31,5

90

vrlo dobar (4)

Ana Soldo

2045

31,5

90

vrlo dobar (4)

Andrea Soldo

1983

32,0

91

izvrstan (5)

Ivan Ljubas

2100

22,0

63

dovoljan (2)

Ivanka Pavlović

2111

19,5

56

dovoljan (2)

Ivan Sabljo

2106

22,5

64

dovoljan (2)

Petra Vidinski

2275

31,5

90

vrlo dobar (4)

Tihana Perkić

2104

28,0

80

vrlo dobar (4)

Robert Topić

2116

30,5

87

vrlo dobar (4)

Marijana Bušić

2095

33,5

96

izvrstan (5)

Ivana Soldo

2088

32,5

93

izvrstan (5)

Mateo Šantić

2140

28,0

80

vrlo dobar (4)

Zvonimir Pehar

2151

22,5

64

dovoljan (2)

Amila Voljevica

2137

32,5

93

izvrstan (5)

Matea Zelenika

2043

25,5

73

dobar (3)

Vlatka Živkušić

2118

31,5

90

vrlo dobar (4)

Karla Akmadžić

2128

33,0

94

izvrstan (5)

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh