Sveučilišta u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Mostar, 3. srpanj 2017.
Konačne ocjene iz modula “MIKROBIOLOGIJA“ održan 30.6.2017. u 10:00
za studente prediplomskog studij/ Opća Agronomija
Red. |
Prezime i ime |
Esej (bodovi) |
Test (bodovi) |
Kolokvij/ Vježbe |
Ukupno bodova |
Konačna ocjena |
1. |
Bagarić Marija |
12 |
25 |
8/10 |
45/50 |
vrlo dobar(4) |
2. |
Bakula Mario |
22 |
11 |
7/10 |
40/50 |
dobar (3) |
3. |
Dragan Burić |
20 |
13 |
7/10 |
40/50 |
dobar (3) |
4.. |
Jonlija Danijel |
24 |
12 |
7/10 |
43/50 |
vrlo dobar(4) |
5. |
Filip Ljubić |
17 |
11 |
7/10 |
35/50 |
dovoljan (2) |
6. |
Pavlović Kristina |
16 |
10 |
7/10 |
33/50 |
dovoljan (2) |
7. |
Ana-Marija Tomić |
11 |
11 |
8/10 |
30/50 |
dovoljan (2) |
8. |
Jako Niče |
9 |
3 |
7/10 |
18/50 |
nedovoljan (1) |
Objašnjenje bodova:
Ukupni (maksimalni) broj bodova iznosi: 50
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na ispitu: 30 (60%) ; na kolokviju s vježbi: 6 (60%),
što iznosi 30 bodova (ili 60% od ukupno 50 bodova).
Bodovi i konačna ocjen
Do 29 bodova – nedovoljan (1); 30-35 = dovoljan (2); 36-40 = dobar (3); 41-45= vrlo dobar (4); 46-50 = izvrstan (5)
UPIS OCJENA I USMENI ISPIT U SRIJEDU 5.srpnja. 2017 u 11:00.
Predmetni nastavnik i nositelj modula: doc.dr. sc. Višnja Vasilj
Sveučilišta u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Mostar, 3. srpanj 2017.
Konačne ocjene iz modula “OPĆA MIKROBIOLOGIJA“ održan 30.6.2017. u 10:00
za studente prediplomskog studij/ Prehrambena tehnologija
Red. |
Prezime i ime |
1. dio (bodovi) |
2.dio (bodovi) |
Kolokvij/ Vježbe |
Ukupno bodova |
Konačna ocjena |
1. |
Krešić Ivan |
23/35 |
23/35 |
7/10 |
53/80 |
dovoljan (2) |
2. |
Marić Ante |
21/35 |
22/35 |
7/10 |
50/80 |
dovoljan (2) |
3. |
Raguž Katarina |
NPI |
NPI |
7/10 |
|
|
UPIS OCJENA I USMENI ISPIT U SRIJEDU 5.srpnja. 2017 u 12 :00.
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježbi iznosi: 10 bodova
Dovoljan (2)= 6-7 bodova; dobar (3)= 8 bodova; vrlo dobar (4)= 9 bodova; izvrastan (5)= 10 bodova
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. ispita i kolokvija iznosi: 80
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%) ; na kolokviju s vježbi: 6 (60%),
što iznosi 48 bodova (ili 60% od ukupno 80 bodova).
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlo dobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula: doc.dr. sc. Višnja Vasilj
OBAVIJEST STUDENTIMA
KOLEGIJ: AMBALAŽA I PAKIRANJE HRANE
Molim studente Andreu Miladin i Ljubas Ivana da se prijave za rok 28. 06. 2017. zbog zaključivanja ocjene iz Ambalaže i pakiranja hrane.
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Rezultati popravnog drugog parcijalnog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 28.06.2017. u Mostaru:
R. broj |
Imeiprezime |
Bodovi |
Položilisu: |
||
1 |
Vidinski Petra |
17.5 |
2 |
Ispit bez imena |
15.5 |
3 |
BulićAnđelko |
15.0 |
Nisupoložili: |
|
|
4 |
Perkić Tihana |
10.5 |
5 |
Ibrović Melisa |
9.0 |
Za prolaz je bilo potrebno ostvariti 15 bodova.
Preko parcijalnih ispita, ispit iz Ambalaže i pakiranja hrane položili su:
R. broj. |
Imeiprezime |
II parcijalni |
I parcijalni |
Vježbeiradnizadaci |
Ukupno |
Ocjena |
1 |
Vidinski Petra |
17.5 |
15.0 |
16,25 |
48,75 |
2 |
2 |
Ispit bez imena |
15.5 |
|
|
|
|
3 |
BulićAnđelko |
15.0 |
15.5 |
17.0 |
47.5 |
2 |
Molim studenta koji se nije potpisao da mi se javil e-mailom kako bi se mogla zaključiti ocjena:
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA
(26.06.2017.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 35) |
Udio bodova (%) |
Ocjena |
Ivona Pavić |
2146 |
24,0 |
69 |
dobar (3) |
Karolina Galić |
2057 |
25,5 |
73 |
dobar (3) |
Iva Sablje |
2125 |
30,5 |
87 |
vrlo dobar (4) |
Andrija Lebedina |
1920 |
28,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
Milica Bakoč |
2089 |
32,5 |
93 |
izvrstan (5) |
Ana Zubac |
1569 |
30,5 |
87 |
vrlo dobar (4) |
Lora Jelić |
2030 |
20,5 |
59 |
dovoljan (2) |
Josipa Primorac |
2135 |
33,5 |
96 |
izvrstan (5) |
Katarina Raguž |
2160 |
28,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
Ivan Krešić |
1940 |
20,5 |
59 |
dovoljan (2) |
Klaudija Vujica |
2093 |
29,5 |
81 |
vrlo dobar (4) |
Andrea Miladin |
2109 |
31,5 |
90 |
vrlo dobar (4) |
Ana Soldo |
2045 |
31,5 |
90 |
vrlo dobar (4) |
Andrea Soldo |
1983 |
32,0 |
91 |
izvrstan (5) |
Ivan Ljubas |
2100 |
22,0 |
63 |
dovoljan (2) |
Ivanka Pavlović |
2111 |
19,5 |
56 |
dovoljan (2) |
Ivan Sabljo |
2106 |
22,5 |
64 |
dovoljan (2) |
Petra Vidinski |
2275 |
31,5 |
90 |
vrlo dobar (4) |
Tihana Perkić |
2104 |
28,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
Robert Topić |
2116 |
30,5 |
87 |
vrlo dobar (4) |
Marijana Bušić |
2095 |
33,5 |
96 |
izvrstan (5) |
Ivana Soldo |
2088 |
32,5 |
93 |
izvrstan (5) |
Mateo Šantić |
2140 |
28,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
Zvonimir Pehar |
2151 |
22,5 |
64 |
dovoljan (2) |
Amila Voljevica |
2137 |
32,5 |
93 |
izvrstan (5) |
Matea Zelenika |
2043 |
25,5 |
73 |
dobar (3) |
Vlatka Živkušić |
2118 |
31,5 |
90 |
vrlo dobar (4) |
Karla Akmadžić |
2128 |
33,0 |
94 |
izvrstan (5) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875