1 8

U berbi japanskih jabuka na pokušalištu u Rodoču Agronomskog i prehrambeno tehnološkog fakulteta organiziranog 21.10.2021 sudjelovale su studentice treće godine prehrambene tehnologije. Studentice su zatim, nakon branja, u labaratoriju APTF-a imale zadatak osušiti japanske jabuke u dehidratoru kako bi dobili kvalitetan proizvod od same voćke. Studenticama je ova stručna praksa dobro došla u stjecanju znanja "od polja do stola" odnosno novog iskustva koji ce im koristiti za daljni rad što je pred njima.

VGUK

Krizevci Logo

Contacts

Faculty of Agriculture and Food Technology, University of Mostar
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Student Services: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

FACULTY ACCOUNTS

Bank account (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Foreign currency account: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Bank account Student Union (KM):  
3381302231566875

Go to top