Rezultati razredbenog postupka za upis u prvu godinu preddiplomskog redovitog studija Agronomije i Prehrambene tehnologije u akademskoj 2023./2024. godini. 


Rezultati razredbenog postupka za upis u prvu godinu preddiplomskog redovitog studija Agronomije u akademskoj 2023./2024. godini.


Rezultati razredbenog postupka za upis u prvu godinu preddiplomskog redovitog studija Prehrambene tehnologije u akademskoj 2023./2024. godini


Upisi se vrše u referadi Fakulteta od 12.7. - 22.7. 2023. god. u vremenu od 9-12 h.


Navedeni pristupnici koji su primljeni u statusu redovitih studenata za koje sredstva osiguravaju nadležna županijska ministarstva (redni broj 1-5) trebaju se upisati u periodu 12.-13. 07. 2023. god. Ukoliko ne izvrše upis u tom periodu gube to pravo, a pravo na upis umjesto toga pristupnika stječe sljedeći pristupnik s liste ispod crte (u okviru utvrđene upisne kvote i strukture) i može izvršiti upis u periodu 14. - 22.07.2023. god.

Kolege sa Sveučilišta iz Pečuha, Instituta za vinarstvo i vinogradarstvo Dr. Teszlák Péter i Szabolcs Szölősi su prilikom svoje posjete APTF-a od 3.07. do 07.07.2023 izrazili želju za suradnjom i partnerstvom kako bi mogli očuvati i razvijati sustav digitalizacije (identifikacija RFID čipom) i vegetativne kolekcije sorata. Razgovarali smo o strukturi i radnim procesima upravljanja vinogradarstvom, sustavima uzgoja vinove loze i očuvanju banke gena, te se konzultirali o klimatski specifičnostima uzgoja vinove loze u Hercegovini. Nadamo se uspješnoj suradnji, kroz realiziranje novih Erazmus natječaja i pokretanju istraživačko-razvojnih projekata s kolegama. Tijekom posjete osim predstavljanja vlastite institucije, bili su upoznati s poslovima i studijima koje vodi APTF, te su organizirane posjete Vinariji Čitluk, gdje su gosti imali prilike degustirati vina Hercegovine iz posebno odabranih linija, te evaluirati iste uz stručno vodstvo prof. Tihomira Prusine, zatim je upriličena posjeta vinariji Hercegovina vino, gdje nam je domaćin bio gdin. Mario Čule, a imali smo prilike posjetiti referentni laboratorij za enologiju Federalnog agromediteranskog zavoda Mostar, te se upoznati sa metodama koje se tu provode uz pratnju gdin.-a Marija Leku i voditeljicu laboratorija gđu. Julijanu Tole. Svim našim domaćinima se iskreno zahvaljujemo na dobrodošlici i izdvojenom vremenu, te se nadamo sjajnoj suradnji u budućnosti.

Promocija magistara struke, bachelor-a/prvostupnika agronomije i bachelor-a/prvostupnika prehrambene tehnologije Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se u utorak, 30. studenog 2021. godine. Više informacija o protokolu, uplatama... biti će poznato u ponedeljak 22.11.2021. god.

VGUK

Contacts

Faculty of Agriculture and Food Technology, University of Mostar
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Student Services: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

FACULTY ACCOUNTS

Bank account (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Foreign currency account: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Bank account Student Union (KM):  
3381302231566875

Go to top