REZULTATI ISPITA

Mikrobiološka sigurnost  i kontrola hrane- ZOOTEHNIKA

(09.02.2021.)

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 10)

Udio bodova (%)

Ocjena

PALAC IVANA

459

6,0

60

dovoljan (2)

STANIĆ, MARIJA

427

8,0

80

vrlo dobar (4)

ŠIRIĆ, PETAR

440

8,5

85

vrlo dobar (4)

MIHALJEVIĆ, MATE

?

5,5

55

dovoljan (2)


Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Ocjena

PALAC IVANA

459

23/35

dobar (3)

MIHALJEVIĆ, MATE

?

21/35

dovoljan (2)

Ocjenjivanje:  dovoljan  (18-22), dobar (23-26), vrlo dobar (27-30), izvrstan (31-35)

Izv. prof. dr.sc. Višnja Vasilj

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top