Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)

Rezultati Dekanskog ispita, 11.10.2018.

ANĐELA

JURIŠIĆ

Dobar (3)

ANTE

MARIĆ

Dovoljan (2)

ANTE

MIŠETIĆ

Dovoljan (2)

DOMINIK

NOSIĆ

Dovoljan (2)

TIHANA

PERKIĆ

Dovoljan (2)

KATARINA

RAGUŽ

Dovoljan (2)

 

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Email: aptf@sum.bareferada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381002200282256 
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393380604811081508;

ID: 4227102650009

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh