Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)
Rezultati ispita, 20.6.2018.
MELISA |
IBROVIĆ |
Dovoljan (2) |
IVAN |
SABLJO |
Dovoljan (2) |
MATEO |
ŠANTIĆ |
Izvrstan (5) |
VLATKA |
ŽIVKUŠIĆ |
Vrlo dobar (4) |
Ostali studenti nisu položili ispit.
Prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875