Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla (Tehnologija šećera, škroba i čokolade)

Rezultati ispita, 20.6.2018.

MELISA

IBROVIĆ

Dovoljan (2)

IVAN

SABLJO

Dovoljan (2)

MATEO

ŠANTIĆ

Izvrstan (5)

VLATKA

ŽIVKUŠIĆ

Vrlo dobar (4)

 

 

Ostali studenti nisu položili ispit.

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh