Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Obavijest studentima
Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 13.06.2018. u Mostaru
R. br. |
Ime i prezime |
Bodovi |
Bodovi vježbe i radni zadaci |
Bodovi ukupno |
Ocjena |
Položili su: |
|
|
|
|
|
1 |
Rešetar Ivana |
30.0 |
18,75 |
48,75 |
2 |
Nisu položili |
|
|
|
|
|
2 |
Pehar Zvonimir |
12.0 |
|
|
|
3 |
Filipović Stjepan |
10,0 |
|
|
|
4 |
Širić Franjo |
9,5 |
|
|
|
5 |
Pehar Gabrijela |
7,0 |
|
|
|
6 |
Mandić Ivona |
1,0 |
|
|
|
7 |
Rotim Maja |
0 |
|
|
|
Rezultati parcijalnog ispita:
R. br. |
Ime i prezime |
Bodovi I parcijalni |
Bodovi II parcialni |
Bodovi vježbe i radni zadaci |
Bodovi ukupno |
Ocjena |
Položili su: |
|
|
|
|
|
|
1 |
Oreč Ivana |
20,5 |
22,0 |
14,84 |
57,34 |
4 |
Upis ocjena: 9 mjesec, drugi ispitni rok
Bodovi:
42-49 dovoljan (2)
49.1 – 56 dobar (3)
56.1 – 63 vrlo dobar (4)
63.1 – 70 izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875