STUDENT: KAROLINA GALIĆ
                
MENTOR: 
DOC.DR.SC.JOZO GRBAVAC

NAZIV ZAVRŠNOG RADA (2017):
HIGIJENA I SANITACIJA POGONA ZA PTOIZVODNJU PEKARSKIH PROIZVODA

 

SAŽETAK: U ovom završnom radu ćemo se upoznati sa različitim postupcima sanitacije u pogonima za proizvodnju pekarskih proizvoda. Odnosno koje su mjere opreza neophodne kako bi u konačnici nastao ispravan pekarski proizvod. Proći ćemo kroz sve faze procesa, počevši od same nabave, dostave i zaprimanja sirovina, skladištenja hrane, održavanje higijene prostora i zaposlenika, te do samog  zbrinjavanja otpada.

Osim navedenog, postupci sanitacije u pogonima za proizvodnju pekarskih proizvoda, podrazumjevaju i načine sprečavanja ulaska štetnika u objekte te njihovo razmnožavanje. Kako bi se ispravno odradile te faze potrebno je držati se različitih metoda koje su u okviru rada predstavljene i detaljno opisane.


Ključne riječi: sanitacija, štetnici, čistoća.

 

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh