Procesi pripreme hrane.

Rezultati 1. kolokvija

 

1. kolokvij

AMILA VOLJEVICA

Izvrstan (5)

KAROLINA GALIĆ

Dobar (3)

JOSIPA PRIMORAC

Izvrstan (5)

MARTINA ZELJKO

Izvrstan (5)

IVANA SOLDO

Izvrstan (5)

MATEO ŠANTIĆ

Izvrstan (5)

KLAUDIJA VUJICA

Vrlo dobar (4)

 

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Email: aptf@sum.bareferada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393380604811081508;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh