Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane


REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena


Martina Kvesić
37,55/50
Dobar (3)


Nikolina Zadro
19,75/50
Nedovoljan (1)


Stjepan Filipović
23,15/50
Nedovoljan (1)


Gabrijela Pehar
27,9/50
Nedovoljan (1)


Valentina Bošnjak
22,35/50
Nedovoljan (1)


Ana Krešić
26,35/50
Nedovoljan (1)


Zdravko Lasić
25,15/50
Nedovoljan (1)


Tihana Perkić
28,25/50
Nedovoljan (1)


Silvija Erceg
25,55/50
Nedovoljan (1)


Ivona Musa
26,7/50
Nedovoljan (1)


Ivana Palac
17,5/50
Nedovoljan (1)


Ocjenjivanje:


 Izvrstan: 50 – 45
 Vrlo dobar: 44,9 – 40
 Dobar: 39,9 – 35
 Dovoljan: 34,9 – 30
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh