Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Martina Kvesić
37,55/50
Dobar (3)
Nikolina Zadro
19,75/50
Nedovoljan (1)
Stjepan Filipović
23,15/50
Nedovoljan (1)
Gabrijela Pehar
27,9/50
Nedovoljan (1)
Valentina Bošnjak
22,35/50
Nedovoljan (1)
Ana Krešić
26,35/50
Nedovoljan (1)
Zdravko Lasić
25,15/50
Nedovoljan (1)
Tihana Perkić
28,25/50
Nedovoljan (1)
Silvija Erceg
25,55/50
Nedovoljan (1)
Ivona Musa
26,7/50
Nedovoljan (1)
Ivana Palac
17,5/50
Nedovoljan (1)
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
Vrlo dobar: 44,9 – 40
Dobar: 39,9 – 35
Dovoljan: 34,9 – 30
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875