Studij prehrambene tehnologije
Prva godina studija
Rezultati pismenog dijela ispita iz TEHNIČKE FIZIKE
drugi ljetni rok: 5.srpnja 2022.
|
Ime i prezime |
Bodovi (Z/T) 75/25 |
usmeni |
1 |
Valentina Šimunović |
20/3 |
- |
2 |
Ivana Tolj |
0/0 |
- |
3 |
Katarina Vučić |
0/2 |
- |
Uvid u radove je 7.7. 2022. na FPMOZ-u u 8:00 sati.
Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić
Ivona Grgić 60%- dovoljan 2
Jasmina Zagorica 15%- nedovoljan 1
Iva Sablje 30%- nedovoljan 1
Lea Lučić 30% - nedovoljan 1
doc.dr.sc. Marijana Markoivć Boras
Sveučilišta u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
diplomski studij : FITOMEDICINA
modul : „Specijalna mikrobiologija“
REZULTATI PISMENOG ISPITA iz Specijalne mikrobiologije koji je održan 30. lipnja 2022.
Red. |
Prezime i ime |
pismeni ispit |
seminar ocjena |
konačna ocjena |
1. |
Romić Karlo |
izvrstan (5) |
izvrstan (5) |
izvrstan (5) |
2. |
Mucić Ivan |
izvrstan (5) |
4/5 |
izvrstan (5) |
3. |
Pažin Božica Bojana |
izvrstan (5) |
3/4 |
vrlo dobar (4) |
Mostar; 4.srpanj. 2022.
nositelj kolegija:
dr.sc. Višnja Vasilj, izv.prof
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Prediplomski studij : Prehrambena tehnologija
Kolegij : Mikrobiologija hrane
Rezultati pismenog ispita iz “MIKROBIOLOGIJE HRANE” , koji je održan u četvrtak 30.6. 2022.
za studente 2. godine Prehrambene tehnologije, upisani akademske 2021./2022.
Studentice koje su položile pismeni ispit su:
Studentica Baćak Josipa nije položila.
Mostar; 4.srpanj 2022. nositelj modula:
dr.sc. Višnja Vasilj, izv.prof.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875