Study program

Models title  maternal lang.

Models title Eng.

Coordinator of module

ECTS score

Elective-E/

Basic-B

Sem.

 Agronomy-undergraduate study

Fiziologija bilja

Plant physiology

Dr.sc. Adrijana Filipović, izv.prof.

6

B

3

Genetika

Genetic

Doc.dr.sc. Jurica Primorac

6

B

3

Oplemenjivanje bilja

Plant breeding

Doc.dr.sc. Ana Mandić

6

B

5

Ishrana bilja

Plant nutrition

Dr.sc. Adrijana Filipović, izv.prof.

6

B

4

Uvod u ekološku poljoprivredu

Introduction to organic farming

Doc.dr.sc. Ana Mandić/ Dr.sc. Adrijana Filipović, izv.prof.

3

E

6

Očuvanje biljnih genetskih izvora

Conservation of genetic resources of plant material

Doc.dr.sc. Ana Mandić/ Doc.dr.sc. Jurica Primorac

3

E

4

 Agronomy-graduated study-Plant production

Fiziologija bilja

Plant ecophysiology

Dr.sc. Adrijana Filipović, izv.prof.

3

B

6

Oplemenjivanja voćaka i vinove loze

Fruit Breeding

Doc.dr.sc. Ana Mandić

3

B

2

Organska poljoprivreda i standardi

Organic farming and standards

Doc.dr.sc. Ana Mandić/ Dr.sc. Adrijana Filipović, izv. prof.

3

E

3

Sjemenarstvo

Seed production

Doc.dr.sc. Ana Mandić/ Doc.dr.sc. Jurica Primorac

3

E

3

GMO u proizvodnji hrane

GMO in food production

Doc.dr.sc. Ana Mandić/ Doc.dr.sc. Jurica Primorac

3

E

3

Tehnologija slada i piva

Technology of malt and beer

Doc.dr.sc. Anita Jurić

3

E

3

 Food technology- undergraduate study

Higijena i sanitacija

Hygiene and sanitation

Doc.dr.sc. Jozo Grbavac

4

B

6

Prehrambeno inženjerstvo

Food engineering

Doc.dr.sc. Anita Jurić

5

B

2

Mljekarstvo

Dairy

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

3

E

6

Tehnologija prerade sirovina animalnog podrijetla

The technology of processing raw materials of animal origin

Doc.dr.sc. Jozo Grbavac i Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

4

B

6

Food engineering- graduated study

 

Autohtoni mliječni proizvodi

Autochthonous dairy products

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

5

E

4

Prerada mlijeka

Dairy processing

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

3

B

2

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda

Technology of milk and dairy products

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

6

B

3

Nutrition- graduated study

 

Senzorske analize

Sensory Evaluation Techniques

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

3

B

1

Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane

Safety and Quality Assurance in Foods

Doc.dr.sc. Marija Jukić Grbavac

3

B

3

Pivo kao prehrambeni proizvod

Beer as food

Doc.dr.sc. Anita Jurić

6

E

3

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Go to top